Indulás

2009.04.25. 19:27

 

Indulás: Az új kezdet.....

Egy messzi-messzi galaxisban...

TAHÓK - Sima Ügy 1-2 (1-2)

Nos, megújulni látszik a klasszis sötét elf csapat, új mez készül, és új felfogásban játszunk.

Lássuk az új idény első meccsét, melyet a lelkes törpe csapat, a TAHÓK ellen játszottunk:

Emlékeim szerint 78ezer lelkes drukker előtt futnak ki a csapatok a gyepre.

1. Félidőben - az érmefeldobást megnyerve - a védekezést választottuk, bár némileg elbizonytalanodott a csapat, mikor meglátta a támogatásból felfogadott halálrollert bedübörögni a pályára... Az ellen ezenkívül még felfogadott egy vándorgyógyítót, egy félszerzet szakácsot, két kártyát is húztak a mocskos kártya pakliból (a 3-as játékosuk alattomban bombázott a meccs alatt, a másik kijátszatlan maradt) és mint később kiderült, lefizette a bírót...

Miközben azonban Old Surehand hajszálpontos kirúgást végzett el, a csapat - fajtánkhoz méltóan - lelkesen lerohanta az ellent :) Poison Ivy nem íjedt meg és rettenthetetlenül nekiront a sokkal erősebb ördöngös masinának és egy jobb-bal kombinácival lerepítette a pályáról. Hiába no, jó az elején rendezni az erőviszonyokat... :D

1. körben Profi is kioszt egy sérülést a 14-es törpének, de azt sajna vastag koponyája megóvta a komolyabb sérüléstől.

3. körben aztán Boszi is KO-za az ellen 10-es testőrét, kezd alakulni a meccs :)

4. körben kétszeri törpe rontás után Boszi könnyedén betáncolt a törpék közé, megszerzi a labdát és indítja a labdával Poison Ivyt.

Ezt követően volt még pár meleg helyzet, repült pár bomba, de a TD-nket nem veszélyeztette komolyabban semmi, csupán Jarlaxle rohamózonkat kellett levinni egy kisebb esést követően. 8. körben Boszi begyalogolt és megszerezte első gólunkat.

Második félidő sokkal esemélydúsabbra sikerült mint az első... A még mindig szédelgő Jarlaxle helyére beküldtük Svidlert, hogy megszerezze 6. tp-jét, és ezáltal szintet lépjen. Nos, ez sokba - majdnem a csapat győzelmébe - került mint később kiderült... Visszatért ui. a törpe 10-es testőr, aki rengeteg borsot tört az orrunk alá, a törpe edző feltűnően jól használta, gratula neki.

1. körben időjárás kicsit beborult, de maradt a remek vérfoci idő. Pszichó zavartan kapta el az ellen őt eltaláló kirúgását, bár nemigen értette hogy került oda, és mit kezdjen vele, ezért egyből át is adta Svidlernek. Tájfun KO-ra verte a 8-as hosszúszakállt, de a törpe vastag koponya már megint állta a sarat... Válaszképpen 9-es hosszúszakáll eszméletlenre ütötte Poison Ivyt.

2. körben 12-es Hosszúszakáll KO-ra üti Különcöt, ez már kezd eldurvulni...

3. körben Boszi megúnja a törpe rohamokat és leséríti a 3-s számú trollvadászt, aki következő meccsen várhatóan már ismét csapata rendelkezésére állhat. Poison Ivyt a labda felé tartó rohanása közben alattomban szereli egy hosszúszakáll, a 3-as számú vakarcs... 5-ös futójuk berohamozta Svidlert és Monszun mellől felkapva a labdát TD zónánk felé iramodott.

4. körben Boszit lerúgja a 3-as rohamozójuk, 5-ös futó TD-t ért el, az állás 1-1, az első körben kialakult fiesta hangulat oda, kezd vérben forogni a csapat és az edző szeme ....

Jarlaxle és Poison Ivy pihen, a kritikus időben tanúsított lustaságukat tuti nem felejti egyhamar az edző...

5. kör: Erősítésként berohan 4-es és 5-ös mezőnyjátékosunk, Zúzó és Pöröly, a leszerepelt Svindlert pedig lehozta az edző a pályáról. Azt hiszem erre mondják a sportban, hogy nyerő csere - na de haladjunk csak szépen sorban... Boszi játszi könnyedtséggel felkapja labdát, és kirohamozta a 10-es testőrt a jobb oldalon, bár a vakarcs sajnos már tápászkodik is felfele :( A bal oldalon közben 10-es és 14-es rohamozóink, Profi és Uttörő vágtatnak a törpök TD zónája felé. Boszit azonban agyba-főbe veri a törpe csapatból 4-es erejével kimagasló 4-es számú rohamozó, újra kritikus pillanatokat él át a sötételf csapat... A labda ui. a lehanyatló Boszi kezéből kipattan az oldalvonalon túlra, a közönség szinte a törpe futó kezébe dobja... aki - biztos kéz ide- vagy oda - megteszi azt a szívességet, hogy hagyja a labdát parlagon heverni...

6. Uttörő berohamozza magát az ellenfél TD zónájába, de a labda sajnos a sok-sok sötételf és törpe között a földön pattog, miután Pöröly - tévesen értelmezett edzői karjelzések nyomán - rossz irányból próbálta - nem mellesleg sikertelenül - blokkolni a csákányosok futóját, így a labda felvétel egyenlőre elmarad...

7. körben 5-ös futójuk ismét őrjöngésbe hozza a törpe szurkolókat, leséríti az időközben labdát szerző Uttörő rohamozónkat, de a gyógyítónk profi kézmozdulatait követően Uttörő láthatóan egyből jobban lett. Törpök viszont megtették azt a szívességet, hogy bár a labdát kihozták a bolyból, ezt követően kurta kezeikkel elrontanak egy passzt, és itt már a rengeteg újradobásuk egyike sem segített...

8. körben Kisdobos és Monszun takarított, hozta a kötelezőt, Old Surehand dobó könnyedén felkapja a földön heverő labdát és hosszú paszt indít a TD zónába álló Pöröly felé, aki korábbi hiábáját javítandó könnyedén lehúzza a pontos passzt, ezáltal megszerezve a 2. TD-nket.

Az idő a törpe kirúgás közben némileg javul, Különc, Monszun és Pöröly állta a dühödt törpe rohamokat és bár az addig remeklő Pörölyt végül közvelenül a bíró előtt rúgta KO-ra a 9-es hosszúszakáll, de a szemüvegét tüntetően törölgető bíró mégsem fúj...

Vége az első meccsnek, melyet komolyabb sérüléseket megúszva sikerült behúznia a csapatnak egy kemény, rámenős törpe csapat ellen, akiknek ezúton is gratulálunk a tisztes helytállásért!

A meccs elején az alaphangot megadó Poison Ivy és a győztes találatot bevivő Pöröly közül az utóbbit választotta a közönség a meccs legjobb játékosának, produkciója méltó elismeréseképpen. Gratulálunk neki, további hasonlóan szép akciókat várunk tőle! Poison Ivyt amúgy is extra edzésre rendelte be az edző a lusta Jarlaxle-szal együtt...Svindler is csatlakozott hozzájuk, ennek eredményeképpen új 4-es ererjű játékossal gyarapodott a csapat!

A bejegyzés trackback címe:

https://verfocisimaugy.blog.hu/api/trackback/id/tr1001086168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kildarf 2009.04.25. 20:54:13

Mint kiderült a csapat gyepmestere Mimóza Morgan (egyesek tévesen halálroller néven emlegetik, de ő csak szabványméretre vágja a füvet és a pályán lévő szemetet:)) zokon vette, hogy csak állandó vendégjátékosként szerepeltetem, így barátjával az egyik Trollslayerrel szabotálták a meccset és ezt természetesen a nyüzüge elfek a saját érdemüknek tudták be. :)

ui: Köszönöm a meccset izgalmas volt.

Csemeric 2009.04.25. 21:13:55

@Kildarf: A megtiszteltetés az enyém volt, bocs hogy el kellett rohannom a stadionból! Remélem lesz még alkalmunk megismételni a remek hangulatú meccset! :)
süti beállítások módosítása