A csapatlapok böngészése közben derült ki, hogy a szerény Profi is szintet lépett múlt meccsen, köszönhetően sérülésokozásának. Amennyiben a kupaszervezők visszaigazolják ezt a hírt - és mernék ne tenni... -, úgy következő meccs előtt elintézzük a formaságokat, és új jártassággal, képzettséggel, illetőleg jó esetben akár emelt tulajdonsággal kezdheti a következő meccset! :)

 

Másik hír a csapat háza táján, hogy Artemis Entreri, az orvgyilkosunk bizonytalan idejű eltávot kért az edzőtől. Rossz nyelvek azt suttogják, hogy a tegnapi kocsmázás alatt összerúgta a port Pszichóval, aki reggel vérben forgó szemekkel kereste a hátában talált, kagylós tőr tulajdonosát.... Eleinte elhitte Entrerinek egy ismeretlen Piszkos Fredről szóló meséjét, ám egy idő után "jóakarók" felvilágosították, hogy napokkal előbb még Entrerinél látták az ominózus tőrt.... Nos, ez egyenlőre csak pletyka szintjén mozog, amint többet tudunk értesítjük olvasóinkat....

A bejegyzés trackback címe:

https://verfocisimaugy.blog.hu/api/trackback/id/tr741087617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása