Gyorshírek

2009.05.13. 21:10

Most kaptuk a hírt, hogy a csapatunk orra alá borsot törő újonc breton csapat a káoszcsapatot is alaposan megtréfálva kiharcolta a továbbjutást, így a Sima Ügy elődöntőbeli ellenfele a Pincekulcs Őrzői lesznek.

Esélylatolgatásba nem mennénk bele, lévén a bretonok eddig már több alkalommal rácáfoltak az esélyekre, így ellenük senki nem mehet biztosra. Annyi viszont bizonyos, hogy ugyan ez alkalommal is két kóbor lovaggal fognak ellenünk kiállni, akik közül az egyik testőr (bár ez alkalommal az ellenünk gólt szerző Oportó Patrik fog testőrködni a korábbi szabadúszó helyett, és mellette az újonnan szerződtetett, breton léttére meglepően alacsony növésű Badacsonyi Balduin próbál maradandót alkotni), de ez alkalommal nem fog játszani a múltkor vérengzésbe átmenő mocskos játékos tulajdonsággal rendelkező paraszt. Szintén nagy érvágást jelentenek a lovagoknak az ezúttal hiányozó félszerzet szakács és a bloodweiser lánykák.

Sima Ügy mindenesetre megkönnyebbüléssel fogadta a hírt, hogy nem az ütős káoszharcosokkal kell felvenniük a kesztyűt, hanem a trükkös, ámde gyengébb izomerőt képviselő bretonokkal. A mérkőzésről ezúttal élőben fogunk tudósítani. Addig is nézzünk egy kis reklámot...

A bejegyzés trackback címe:

https://verfocisimaugy.blog.hu/api/trackback/id/tr451120079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása