Gyorshírek

2009.05.21. 13:33

Megvan a döntő és a bronzmeccs párosítása! 

A várakozásoknak megfelelően az eddig szédületes formát mutató, ámde az elődöntőben a több tapasztalat előtt fejet hajtó újonc csapatok játszanak a bronzéremért:

RIPers - Pincekulcs Őrzői meccs

Csapatunk fennállása alatt most első ízben játszik döntőt, amire nagy lelkesedéssel és új taktikával készülnek a fiúk. Az ellenfél a magát lassan mumussá kinővő békelfek csapata lesz, akiket még a két gárda első találkozásakor kicsit túl lezseren kezeltünk, így bezsebelhették a győzelmet, és azóta sem sikerült ellenük győznünk. Legutóbb éppen a kazamata kupa elődöntőjében szenvedtünk el tőlük egy szolid vereséget, ami annál fájóbb volt, mivel ezáltal véget is ért csapatunk menetelése a törpék otthonában. Most nagy a fogadkozás a csapat tagjai között, soha nem látott elszántsággal készülnek a nagy meccsre, mert nemcsak a mérkőzés tétje (a káoszurak kegye) magas, hanem végre meg akarják szakítani a nemes(?)elfek elleni negatív nyeretlenségi sorozatot. Minden érdeklődőt szeretettel várunk a döntő mérkőzésre! A nyertes szerencsések a szünetben részt vehetnek a részeg troglodita futamon, ajándék nyílpuskával felszerelve!

A döntő párosítása tehát:

Békelfek - Sima Ügy

A bejegyzés trackback címe:

https://verfocisimaugy.blog.hu/api/trackback/id/tr841135401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bagameri_ 2009.05.27. 15:05:33

Azóta már a döntőt is megjárta a csapat, ahonnan a Káosz kupával térhetett haza. ;)

Békelfek - MSÜ 0:1 (1:5)

Csemeric 2009.05.27. 20:28:49

Valóban, Rum, csak még nem volt időm megírni a blogot, részeg még a csapat ls az edző is ... :)
Egyébként üdv az oldalon!
süti beállítások módosítása